Alimentul la care nu te-ai fi gândit că are efecte benefice asupra sănătăţii

imagesDeşi pare nefolositoare şi cu toţii o aruncăm la coşul de gunoi, cercetările au demonstat că coaja de ou are efecte benefice pentru sănătate, tratând diverse boli.

Studiile arată că în coaja de ou se găseşte o sursă foarte bună de calciu natural. Coaja de ou este formată în proporţie de aproape 93% calciu şi conţine şi alte minerale foarte necesare pentru sănătate, cum ar fi magneziul, sodiul, fierul, potasiul, siliciul sau fosforul.

Coaja de ou are o compoziţie similară cu cea a oaselor umane, a dinţilor sau a măduvei spinării. Aceasta poate accelera procesul de vindecare a fracturilor osoase dacă într-o astfel de situaţie se consumă de 3 ori pe zi câte o linguriţă de pulbere de coajă de ou. Pulberea obţinută trebuie amestecată cu ceai sau apă plată.

Cei care suferă de arsuri la stomac sau osteoporoză, pot consuma o linguriţă de pulbere amestecată cu iaurt, lapte sau suc.

(Sursa: gandul.info)

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/alimentul-la-care-nu-te-ai-fi-gandit-ca-are-efecte-benefice-asupra-sanatatii/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Farfalle alla ricotta
Farfalle alla ricotta

  Dacă ceea ce ai nevoie este o reteta rapidă și gustoasă, dar în același timp, bogată în valoare nutritivă, atunci asta este ceea ce...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.