Category : Aperitive

92 posts

Frigarui aperitiv
  Imi plac in mod deosebit aperitivele servite la mesele festive. Acestea trebuie sa fie cat mai variate si usor de servit. Frigaruile din piept de pui sunt foarte apreciate atat ca fel principal cat si ca aperitiv. Se prepara rapid, ingredientele sunt putine  si nu necesita indemanare de maiestru bucatar.
Briosa aperitiv cald
Briosa aperitiv, este o reteta care merita incercata. Aceasta briosa umpluta cu legume, carne si cascaval va face cinste unui bufet cu aperitive festive. Foietajul fin cu umplutura plina de savoare si aroma, face din acest aperitiv o delicatese ce nu trebuie sa lipseasca, intr-o zi de sarbatoare, de pe masa plima cu bunataturi.
Rulada de cascaval cu crema de branza
Aperitivele sunt preparate delicioase servite inaintea felului principal. Ele pot fi calde sau reci, trebuie sa fie cat mai fanteziste si cat mai diversificate. Rulada de cascaval cu legume si crema de branza, este un aperitiv apreciat pentru finetea gustului si este nelipsit intr-un platou cu aperitive festive.
Rulada cu pate de ficat si ciuperci
Un platou cu aperitive festive este o adevarat opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie. Un aperitiv mult apreciat este si rulada cu pate de ficat si ciuperci, pe langa aspectul placut pe care …
Omleta cu ciuperci si ardei
V-ati intrebat vreodata cum si cine a inventat omleta? Chiar daca astazi este vazuta ca un preparat banal, omleta era considerata in lumea antica o reteta de top, destinata meselor alese. Romanii antici sunt cei care au combinat diverse retete, dand astfel nastere unor omlete speciale, fie ele dulci, fie sarate.
Daca alegem sa folosim hrean din gradina, operatiunea cea mai dificila, este curatarea lui, cu siguranta ne va face sa plangem. Insa putem alege si o varianta simpla, aceia de a folosi hreanul din borcanul cumparat de la supermarket. Recomand consumul de hrean, beneficiile lui pentru sanatate sunt multiple si pe deasupra este si bun la …
Trandafiri din foietaj cu bacon
  Pentru mine aperitivele sunt o adevarata pasiune, cu cat sunt mai diversificate cu atat sunt mai spectaculoase. Un platou cu aperitive festive este o adevarat opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie.  …
Piept de pui invelit in bacon
Acest preparat va avea succes si pe un platou cu aperitive festive si servit fierbinte, ca fel principal, alaturi de o garnitura de cartofi piure si o salata de sezon. Este o reteta simpla, foarte usor de facut, cu un rezultat ce -ti va multumi papilele gustative. Va invit sa gatim impreuna, gustosul rulou din …
Sos crud de usturoi
Usturoiul este un condiment traditional romanesc, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun si aroma deosebita pe care il da anumitor mancaruri. Cu toate ca ne ferim de multe ori sa-l consumam, fiind un aliment mai putin „elegant” datorita mirosului sau puternic, el ajuta mult sanatatii si este mare pacat sa-l ignoram. Usturoiul are asa …
PAGE TOP

Ti-a placut? Trimite si prietenilor tai. Multumesc pentru Share si Like. :-)