Category : Aperitive

97 posts

Bruschete cosulet cu rosii si masline
Bruschetta con pomodoro e basilico – este cunoscutul preparat italian, cunoscut in lumea intreaga.Este un preparat pe cat de simplu pe atat de gustos si apreciat. Ingrediente putine, ieftine si la indemana tuturor.
Rulada cu prune
  Acest preparat va avea succes si pe un platou cu aperitive festive si servit fierbinte, ca fel principal, alaturi de o garnitura de cartofi piure si o salata de sezon. Va invit sa gatim impreuna, gustosul rulou din piept de pui umplut cu prune si invelit in bacon.
Sos cremos, fin si rafinat, un deliciu pe gustul tuturor
Sosul Alfredo, este un sos alb, cremos, care este servit cu succes alaturi de friptura de pui si paste. Este un sos usor de preparat din ingrediente cunoscute.
  Aperitivele sunt delicii preparate cu migala, care stau la loc de cinste pe o masa festiva. Carnaciori in foietaj sunt usor si rapid de facut si ii putem servi atat reci cat si calzi.  
Placinta cu urda si marar
Placinta cu urda si marar este o reteta facuta si de mama si de bunica, o reteta din bucataria traditionala romaneasca, o placinta gustoasa pe placul tuturor. Bunica si mama aveau o reteta mostenita din vechime, aluatul facut in casa, un aluat intins pe masa pana cand avea grosimea foitei de tigara. Astazi cand timpul …
Frigarui aperitiv
  Imi plac in mod deosebit aperitivele servite la mesele festive. Acestea trebuie sa fie cat mai variate si usor de servit. Frigaruile din piept de pui sunt foarte apreciate atat ca fel principal cat si ca aperitiv. Se prepara rapid, ingredientele sunt putine  si nu necesita indemanare de maiestru bucatar.
Briosa aperitiv cald
Briosa aperitiv, este o reteta care merita incercata. Aceasta briosa umpluta cu legume, carne si cascaval va face cinste unui bufet cu aperitive festive. Foietajul fin cu umplutura plina de savoare si aroma, face din acest aperitiv o delicatese ce nu trebuie sa lipseasca, intr-o zi de sarbatoare, de pe masa plima cu bunataturi.
Rulada de cascaval cu crema de branza
Aperitivele sunt preparate delicioase servite inaintea felului principal. Ele pot fi calde sau reci, trebuie sa fie cat mai fanteziste si cat mai diversificate. Rulada de cascaval cu legume si crema de branza, este un aperitiv apreciat pentru finetea gustului si este nelipsit intr-un platou cu aperitive festive.
PAGE TOP