Category : Aperitive festive

33 posts

Rulada cu prune
  Acest preparat va avea succes si pe un platou cu aperitive festive si servit fierbinte, ca fel principal, alaturi de o garnitura de cartofi piure si o salata de sezon. Va invit sa gatim impreuna, gustosul rulou din piept de pui umplut cu prune si invelit in bacon.
  Aperitivele sunt delicii preparate cu migala, care stau la loc de cinste pe o masa festiva. Carnaciori in foietaj sunt usor si rapid de facut si ii putem servi atat reci cat si calzi.  
Frigarui aperitiv
  Imi plac in mod deosebit aperitivele servite la mesele festive. Acestea trebuie sa fie cat mai variate si usor de servit. Frigaruile din piept de pui sunt foarte apreciate atat ca fel principal cat si ca aperitiv. Se prepara rapid, ingredientele sunt putine  si nu necesita indemanare de maiestru bucatar.
Briosa aperitiv cald
Briosa aperitiv, este o reteta care merita incercata. Aceasta briosa umpluta cu legume, carne si cascaval va face cinste unui bufet cu aperitive festive. Foietajul fin cu umplutura plina de savoare si aroma, face din acest aperitiv o delicatese ce nu trebuie sa lipseasca, intr-o zi de sarbatoare, de pe masa plima cu bunataturi.
Rulada de cascaval cu crema de branza
Aperitivele sunt preparate delicioase servite inaintea felului principal. Ele pot fi calde sau reci, trebuie sa fie cat mai fanteziste si cat mai diversificate. Rulada de cascaval cu legume si crema de branza, este un aperitiv apreciat pentru finetea gustului si este nelipsit intr-un platou cu aperitive festive.
Rulada cu pate de ficat si ciuperci
Un platou cu aperitive festive este o adevarat opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie. Un aperitiv mult apreciat este si rulada cu pate de ficat si ciuperci, pe langa aspectul placut pe care …
Trandafiri din foietaj cu bacon
  Pentru mine aperitivele sunt o adevarata pasiune, cu cat sunt mai diversificate cu atat sunt mai spectaculoase. Un platou cu aperitive festive este o adevarat opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie.  …
Vanata cruda nu are un gust prea placut, dar atunci cand este gatita, devine frageda, cu o aroma complexa si o textura interesanta. Sararea, iar apoi stoarcerea sa ajuta la eliminarea aproape totala a gustului amar. Este folositoare pentru bucatarie datorita capacitătii sale de a absorbi o mare parte din grasimile de gatit, facand posibila realizarea unor …
PAGE TOP