Ardei umpluti cu urda si marar

ardei umpluti cu urda

 

ardei

 

Ardei umpluti cu urda si marar
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Portii: 2
Ingrediente:
  • 2 ardei grasi
  • 6-8 linguri urda
  • 1 legatura de marar verde
  • sare
  • piper
Cum preparam:
  1. Taiem capacul ardeilor, curatam si spalam bine de seminte.
  2. Lasam sa se usuce, iar intre timp, preparam umplutura.
  3. Amestecam urda cu mararul si asezonam totul cu sare si piper, dupa gust.
  4. Umplem ardeii.
  5. Potem inlocui urda cu branza de vaci sau cu telemea, dupa cum ne place.

 

 

 

© 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Rulada cu spanac cu umplutura de branza si sunca

      Rulada facuta din spanac, pe langa aspectul placut pe care il ofera asezata intr-un platou festiv cu aperitive, are si un gust...

Închide