Banane in aluat

banane pane

 

 

banane pane

Bananele, supranumite şi „fructele fericirii” deoarece conţin o substanţă numită triptofan, care stimulează secreţia de serotonină – hormonul fericirii-, sunt printre cele mai gustoase alimente naturale, dar ştiai şi cât de bune sunt acestea pentru sănătatea ta?
Sunt o bună sursă de energie
Ajută digestia şi te fereşte de ulcer
Bananele reduc stresul
Bune la mahmureală
Banane – benefice pentru frumuseţe

 

 

Banane in aluat
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 60 g făină
  • ¼ cană lapte
  • ¼ linguriță praf de copt
  • 2 banane mari
  • 1 ou
  • suc de lămâie
  • ulei
  • zahăr pudră
Cum preparam:
  1. Punem într-un castronel făina, praful de copt și sarea.
  2. În mijloc punem oul si amestecăm cu restul ingredientelor din castronel.
  3. Adaugăm laptele treptat, până când aluatul va dobândi o consistență relativ moale.
  4. Bananele le curăță și le taiem felii pe diagonală.
  5. Le trecem prin aluat și le prăjim în ulei încins până devin aurii.
  6. Le scurgem de grăsime și le stropim cu lămâie.
  7. Le trecem apoi prin zahăr pudră.

 

 

12096346_1518668751787012_7725471651161122508_n  12189735_1518668771787010_4705308444740393651_n12196043_1518668815120339_2680135255220510637_n  12208288_1518668828453671_7194339063199871963_n

Pofta buna!

Savoare si bun gust – Banane in aluat

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP