Bors de mazare si fasole cu crutoane si usturoi

 

1

Este un preparat  de post-Vegetarian.  Este o ciorba foarte gustoasa preparata dupa o  din bucataria traditionala romaneasca.

 

 

 

Bors de mazare si fasole cu crutoane si usturoi
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 200 ml borș
  • 200 ml suc de roșii
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapă
  • 3 roșii
  • 2 linguri ulei
  • crutoane cu usturoi
  • sare
Cum preparam:
  1. Curățăm și spalăm toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa le tocăm mărunt, fasolea verde o rupem în bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite le tăiem felii.
  2. Punem toate legumele mai puțin roșiile într-o oală în care am încins uleiul și le distuim puțin.
  3. Adăugăm roșiile, turnăm 1 l de apă și le punem la fiert.
  4. Când sunt toate fierte adăugăm sucul de roșii și borșul.
  5. Mai lăsăm la fiert câteva clocote și adăugăm sare după gust.
  6. Servim cu crutoane.

 

Poftă bună!

2

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Rulada de dovlecel umplut cu legume

     

Închide