Bors de mazare si fasole verde cu crutoane si usturoi

Bors de mazare

 

Bors de mazare

O reteta ca la mama acasa

Un preparat de post – vegetarian, foarte gustos si usor de facut.

Ciorba de legume este o combinatie minunata de legume si borsul acrisor facut in casa, care alaturi de crutoanele cu usturoi 

 

 

Bors de mazare si fasole verde cu crutoane si usturoi
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Bucataria: Romaneasca
Portii: 4
Ingrediente:
  • 200 ml borș
  • 200 ml suc de roșii
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapă
  • 3 roșii
  • crutoane cu usturoi
  • sare
Cum preparam:
  1. Curățăm și spalăm toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa le tocăm mărunt, fasolea verde o rupem în bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite le tăiem felii.
  2. Punem toate legumele într-o cratiță înaltă peste care turnăm 1 l de apă și le punem la fiert.
  3. Când sunt toate fierte adăugăm sucul de roșii și borșul.
  4. Mai lasam la fiert câteva clocote și adaugăm sare după gust.
  5. Servim cu crutoane cu usturoi

 

Poftă bună!

Savoare si bun gust – Borș de mazăre și fasole verde cu crutoane și usturoi – Mâncare de post (vegetariană)

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Vinete umplute
Vinete umplute

Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume Şi, cu toate că luna iulie este perioada în care acestea sunt în plin sezon, ne...

Închide