Branzica de vaci cu portocala si mar

Branzica de vaci cu portocala si mar

 

download

 

 

Branzica de vaci cu portocala si mar
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • o portocala
  • un mar
  • banzica de vaci din 250 ml lapte
Cum preparam:
  1. Portocala se curata de coaja, se se alege doar miezul
  2. Marul se curata de coaja si cotor si se taie cubulete
  3. Branzica de vaci se amesteca cu marul si portocala

 

 

images

Savoare si bun gust – Florentina

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Piept de pui gratinat
Piept de pui gratinat

O reteta excelenta, usor de facut, cu ingrediente putine, la indemana oricui. Pieptul de pui astfel gatit ti se topeste in gura, incat nu te poti...

Închide