Briose cu branza si ceapa

Briose cu branza si ceapa

 

briose

 


Briose cu branza si ceapa
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 120 g faina alba cu agent de crestere
  • 120 g faina integrala
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 sfert de lingurita piper negru
  • 1 ceapa mica, data pe razatoare
  • 100 g branza degresata, rasa
  • 2 oua
  • 100 g lapte degresat
Cum preparam:
  1. Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecam ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, batem bine ouale impreuna cu laptele.
  2. Turnam aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecam cu grija, pana cand obtinem un aluat omogen (nu insistam prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).
  3. Turnam aluatul in forme de briose si le coacem 20-30 de minute (verificam cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc).
  4. Este recomandat sa consumam preparatul imediat.

 

Savoare si bun gust – Briose cu branza si ceapa

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP