Bruschette cu busuioc

Durata:  15 minute

Complexitate: Ușor

1

 

Ingrediente (10 portii):

10 felii de pâine 

2 1/2 linguriţe de ulei de măsline

4 roşii

4 linguri măsline tocate

1 linguriţă de busuioc proaspăt, tocat

Cum preparam:

Preîncălzim cuptorul.

Acoperim o tavă de copt de mărime medie cu un singur strat de felii de pâine. Cu ajutorul unei pensule, ungem feliile cu ulei de măsline.

Tăiem roşiile în cubuleţe. Într-un castron, amestecam măslinele, roşiile, cu ulei de măsline şi busuioc. Amestecăm timp de două minute.

Introducem pâinea în cuptor până se rumeneşte. Scoateţi din cuptor şi tartinăm cu amestecul de roşii.

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Ceapa umpluta

       Ceapa umpluta este un aperitiv gustos si satios cu o savoare deosebita. Va invit sa o gatim impreuna!

Închide