Category : Retete Moldovenești

8 posts

Ardei umpluti
      Ardeii umpluți reprezintă un aliment preparat în bucătăria românească și cea moldovenească. Sunt de obicei preparați cu ardei grași ori gogoșari umpluți cu carne tocată (de obicei de porc), orez, ceapă, verdețuri și condimente. Se pot servi cu smântână sau iaurt și cu sos de roșii. Ardeii umpluți se pot face și de …
Fasole batuta
  Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. O cana de fasole alba poate sa ofere peste 50% din cantitatea zilnica recomandata de fibre. Continutul bogat de substante nutritive o face un produs alimentar foarte sanatos. In bucataria romaneasca intalnim o multitudine de retete care au la baza …
Omleta taraneasca
   
Coltunasi cu cartofi si jumari
Este o rețetă simpla ușor de făcut, merită încercată.
O reteta gustoasa si plina de savoare
Ingrediente:
PAGE TOP