Cannelloni cu fasole neagra si salsa

Cannelloni cu salsa
Cannelloni cu salsa

O reteta foarte gustoasa usor de facut

 

Cannelloni cu fasole neagra si salsa
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 8
Ingrediente:
  • 450 g Branza Ricotta
  • 500 g Piept de pui, fiert si tocat fin
  • 1 cana Fasole neagra, scursa si clatita bine
  • 3 Cepe verzi, tocate marunt
  • 250 g Cascaval ras
  • 400 ml Smantana
  • 350 ml sos salsa
  • 24 buc Paste cannelloni
Cum preparam:
  1. Preincalzim cuptorul la 180 ° C
  2. Amestecam branza ricotta cu carnea de pui, 1 ceasca din branza Cheddar, fasolea neagra, ceapa verde, si 300 ml sos de salsa (50 ml pastram).
  3. Cu aceasta crema obtinuta cu ajutorul unei pungi la care ii vom taia un colt, sau cu ajutorul unul posh de bucatarie umplem pastele cannelloni.
  4. Turnam jumatare din smantana intr-un vas termoizolant in care vom aseza pastele cannelloni umplute cu crema de branza.
  5. Turnam peste paste smantana ramasa amestecata cu 50 ml salsa si nivelam astfel incat toate pastele sa fie acoperite uniform.
  6. Acoperim vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
  7. Introducem vasul in cuptor pentru 45 de minute, dupa care il scoatem afara si presaram deasupra ceasca de branza ramasa.
  8. Introducem din nou in cuptor pentru inca 15 minute pana cand branza se inmoaie topindu-se partial.
  9. Scoatem din cuptor si dservim preparatul cald
Pofta buna!

 

31

Savoare si bun gust – Cannelloni cu fasole neagra si salsa

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Supă de găină cu orez

 

Închide