Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Aperitive delicioasa pentru toate gusturile

 

Aperitivele sunt delicii preparate cu migala, care stau la loc de cinste pe o masa festiva. Carnaciori in foietaj sunt usor si rapid de facut si ii putem servi atat reci cat si calzi.

 


Carnaciori in foietaj
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Portii: 6
Ingrediente:
  • 500 g carnaciori de bere
  • 200 g aluat foietaj
  • 1 galbenus de ou
  • seminte de susan alb si negru
Cum preparam:
  1. Decongelam la temperatura camerei aluatul foietaj.
  2. Spalam si uscam cu un servetel absorbant de bucatarie, carnaciorii de bere.
  3. Taiem aluatul in fasii de de 2 cm/ 3 cm, cat sa cuprinda carnaciorul.
  4. Invelim in aluat fiecare carnacior si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam galbenusul de ou cu 2 linguri de apa si cu o pensula, ungem aluatul.
  6. Presaram deasupra semintele de susan dupa care introducem tava in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 15-20 minute, pana aluatul se rumeneste frumos.
  7. Putem servi alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!

 

Carnaciori in foietaj

Un aperitiv delicios usor de facut

Carnaciori in foietaj-Aperitiv festiv

Un aperitiv pe gustul tuturor!

Platou aperitive festive

Savoare, culoare si bun gust. Aperitive fel de fel

Savoare si bun gust – Carnaciori in foietaj

 

© 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Dieta cu suc de rosii
Dieta cu suc de rosii – distruge celulita si te scapa de 4 kg in 7 zile

  Reducerea riscului de cancer, intarirea oaselor, imbunatatirea vederii si protectia impotriva razelor ultraviolete sunt doar cateva din nenumaratele beneficii ale consumului de rosii. De...

Închide