Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Aperitive delicioasa pentru toate gusturile

 

Aperitivele sunt delicii preparate cu migala, care stau la loc de cinste pe o masa festiva. Carnaciori in foietaj sunt usor si rapid de facut si ii putem servi atat reci cat si calzi.

 


Carnaciori in foietaj
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Portii: 6
Ingrediente:
  • 500 g carnaciori de bere
  • 200 g aluat foietaj
  • 1 galbenus de ou
  • seminte de susan alb si negru
Cum preparam:
  1. Decongelam la temperatura camerei aluatul foietaj.
  2. Spalam si uscam cu un servetel absorbant de bucatarie, carnaciorii de bere.
  3. Taiem aluatul in fasii de de 2 cm/ 3 cm, cat sa cuprinda carnaciorul.
  4. Invelim in aluat fiecare carnacior si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam galbenusul de ou cu 2 linguri de apa si cu o pensula, ungem aluatul.
  6. Presaram deasupra semintele de susan dupa care introducem tava in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 15-20 minute, pana aluatul se rumeneste frumos.
  7. Putem servi alaturi de alte aperitive.
Pofta buna!

 

Carnaciori in foietaj

Un aperitiv delicios usor de facut

Carnaciori in foietaj-Aperitiv festiv

Un aperitiv pe gustul tuturor!

Platou aperitive festive

Savoare, culoare si bun gust. Aperitive fel de fel

Savoare si bun gust – Carnaciori in foietaj

 

© 2017 – 2018, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Sos de hrean pentru fripturi

Daca alegem sa folosim hrean din gradina, operatiunea cea mai dificila, este curatarea lui, cu siguranta ne va face sa plangem. Insa putem alege si o...

Închide