Carne de porc aromată, la tigaie

Durata: 30 minute
Complexitate: Mediu

Ţi-e poftă de un preparat consistent şi gustos?

Friptura aceasta, gata în 30 de minute, va fi cu siguranţă vedeta petrecerii: carne de porc aromată, la tigaie.

1

Ingrediente (4 porții):

600 g ceafa de porc fara os

condiment barbeque pentru Friptură de Porc

2 linguri ulei

 

Cum preparăm:

Spalăm carnea apoi o zvantam cu un servet de hârtie alimentară, tăiem în patru bucăţi de grosime egală.

Presarăm bucățile de carne  cu condimentele preferate.

Prăjim carnea în ulei, în tigaie, timp de 5 minute pe fiecare parte.

 

 

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/carne-de-porc-aromata-la-tigaie/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Pui Tetrazzini
Pui Tetrazzini, pui si paste

  Rețeta aparține talentatei italience Giada De Laurentiis este o reteta rapidă și ușoară. Combinatia dintre pui și paste nu poate fi decat un rezultat...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.