Cartofi umpluti cu bacon

Cartofi umpluti cu bacon

Cartofi umpluti cu bacon

Cartofi umpluti cu bacon

Un preparat deoseebit de bun, foarte usor de facut.

 

 

Cartofi umpluti cu bacon
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Mancare gatita
Bucataria: Romaneasca
Portii: 4
Ingrediente:
  • 8 Cartofi medii
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri smântână
  • 1 ou
  • 1 legătură Ceapă verde
  • 1 roşie
  • 250 g bacon
  • Piper alb, sare
Cum preparam:
  1. Cartofii îi fierbem în coajă, când se răcesc tăiem un capac şi scoatem miezul.
  2. Curățăm coaja cu grijă să nu se sfărâme cartoful.
  3. Amestecăm pulpa de cartof cu oul,  ceapa verde tocată, smântâna, baconul și roșia tăiate  în cubulețe, condimentăm cu sare şi piper, și umplem cartofii.
  4. Punem cartofii într-o tavă de copt.
  5. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, aproximativ 10 minute sau până când cașcavalul se va rumeni ușor.
  6. Decorăm cu frunze de pătrunjel şi cu frunze de ceapă verde.

 

 

Pofta bună!

1111121713Savoare si bun gust – Cartofi umpluti cu bacon

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Ciorba taraneasca de pui
Ciorbă taraneasca de pui

Delicioasa ciorbă tărănească de pui este gustoasă, consistentă si usor de facut

Închide