Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon

Cartofi cu bacon
Cartofi cu bacon

Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon

Cartofii reprezintă o mâncare hrănitoare şi săţioasă după ce îi consumi nu îţi va mai fi foame pentru câteva ore. Mai mult, cartofii conţin şi hidraţi de carbon, care sunt o bună sursă de energie.
Reteta de astazi este una cu un rezultat final numai bun de pus pe o masa de sarbatoare pentru a ne uimi musafirii.



Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 8 cartofi
  • 300 g Mozzarella
  • 1 conservă conservă de porumb
  • 1 legătură Ceapă verde
  • 1 roşie
  • 8 Felii de bacon
  • Piper alb, sare
Cum preparam:
  1. Cartofii ii fierbem în coajă, când se răcesc taiem un capac şi scoatem miezul.
  2. Punem cartofii într-o tavă de copt.
  3. Amestecăm mozzarella tocată mărunt cu porumbul, baconul tiat fasii, usturoiul pisat, și ceapa verde tocată, condimentăm cu sare şi piper, și umplem cartofii.
  4. La final decorăm cartofii umpluţi cu felii de roşii.
  5. Cocem în cuptorul încins.
  6. Decorăm cu frunze de busuioc şi cu frunze de ceapă verde.

 

 
12

 

Pofta buna!

 Savoare si bun gust – Cartofi umpluţi cu mozzarella, porumb şi bacon

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Budinca de varza la cuptor
Budinca de varza cu taitei

    Varza este una dintre cele mai vechi legume, datand de prin 1600. Se stie ca bautul sucului din varza ajuta la vindecarea stomacului...

Închide