Cartofiori in manta de bacon

 

1

Cubulețele de cartofi îmbrăcate cu mantou de cașcaval și bacon sunt o apetisante, delicioase si foarte gustoase, le pregătim rapid și sunt ideale în cazul  oaspeților neașteptați.


Cartofiori in manta de bacon
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 6
Ingrediente:
  • 24 felii Bacon crud
  • 100 g Cascaval
  • ulei de măsline
  • 12 Cartofi fierți
Cum preparam:
  1. Cartofi care urmează să fie utilizați îi alegem să fie mici de dimensiune pentru a ne fi ușor să-i înfășurăm într-o felie de cascaval, și apoi să-i acoperim în întregime cu bacon.
  2. Pentru această rețeta putem folosi și cartofi noi, pe care găsim la supermarket prefierti si vidați.
  3. Haideți să folosim cartofi normali pe care îi curățăm și îi punem la fiert.
  4. După ce au fiert scurgem cartofiori de apa si îî lăsăm 10 minute să se răcorească.
  5. Odată ce s-au răcorit luăm fiecare cartofior în parte ți îl învelim într-o felie de cașcaval.
  6. După felia de cașcaval vom înveli cartoful în două feliute de bacon crud.
  7. Ungem un vas termorezistent cu un pic de ulei de măsline și asezăm cartofiorii unul lângă altul.
  8. Introducem vasul în cuptorul preîncălzit și coacem la o temperatură de 180 C, aproximativ 20 de minute.
  9. Rezultatul... un deliciu care merită încercat.

Poftă bună!

unnamed (9)unnamed

images (1)

Savoare si bun gust – Cartofiori in manta de bacon

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Smoothie cu banane si dovleac

  Aceasta bautura bogata in calciu, beta-caroten, potasiu si magneziu este recomandata la micul dejun si poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera...

Închide