Ceapa umpluta

  

 

 

Ceapa umpluta este un aperitiv gustos si satios cu o savoare deosebita.

Va invit sa o gatim impreuna!

 

Ceapa umpluta
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui legătură de pătrunjel
  • ceşcuţă cu supă de legume
  • legătură de ceapă verde
  • 8 cepe
  • Ulei, sare
Cum preparam:
  1. Se trece carnea prin maşina de tocat.
  2. Ceapa verde se spală și se curăță. Se taie rondele și se călește uşor în ulei. Se adaugă carnea şi se lasă pe foc să se înăbuşe.
  3. Stingem treptat cu supa de legume. La final, potrivim gustul de sare şi aromatizăm cu pătrunjelul tocat fin.
  4. Curăţăm ceapa şi scobim scoțându-i miezul. Umplem fiecare ceapă cu amestecul de carne. Punem deasupra rondele de ceapă verde şi lasăm câteva minute să se întrepătrundă aromele.
  5. Carnea va căpăta un gust mai bun dacă se lasă cepele umplute câteva minute în cuptor..

 

Ceapa umpluta   Ceapa umpluta    4  3

 

Pofta Buna!

Savoare si bun gust – Ceapa umpluta 

[wysija_form id=”2″]

 

© 2015 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Terina din ficat de pui

  Ce este Terina? Compoziția principală a terinei este umplutura. Spre deosebire de pateuri, terinele sunt gătite și dresate fără ambalaj. Metodele de preparare de...

Închide