Cheesecake

Cheesecake

unnamed
Cheesecake-ul isi are originile in Grecia antică, cand in timpul intrecerilor olimpice, atletii erau hrăniti cu un amestec energizant creat dintr-un amestec de făina, brânză si miere, copt intr-o forma speciala rotunda.
Este o prajitura care ne ingaduie sa dam frâu liber imaginatiei si sa o potrivim dupa gustul nostru.

 

Cheesecake
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt
  • 50 ml lapte
  • 30 g zahăr pudră
  • 200 g zahăr tos
  • 800 g brânză de vaci
  • 4 albușuri
  • 100 g Căpșune
Cum preparam:
  1. Pisam cu un sucitor biscuiti.
  2. Ii punem într-un bol și le amestecăm cu 50 g unt moale, 50 ml lapte și zahărul pudra si amestecăm bine totul.
  3. Punem compoziția într-o tavă întinsă și nivelăm.
  4. Batem albusușile spumă. Adaugăm zahărul și batem în continuare. Vom pune vasul pe baie de abur și amestecăm continuu, 10 minute.
  5. Amestecă brânza de vaci cu 100 g unt moale și albușurile prepararte anterior. Mixăm cu mixerul până obținem o cremă densă.
  6. Vom întinde crema pe foaia pusă în tavă, nivelăm și ornăm cu fructe.
  7. Se păstrează la rece.

 

unnamed (2) (1)

Pofta buna!

unnamed (1)

Savoare si bun gust – Cheesecake

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Sfaturi utile
Trucuri in bucatarie mai putin cunoscute

1. Ce creveti sa alegi pentru a fi cat mai proaspeti Crevetii pe care ii gasesti la unele supermarketuri stand pe paturi de gheata sunt...

Închide