Chiftelute bologneze cu spaghete

Chiftelute bologneze cu spaghete

 

Chiftelute boloneze cu spagheti

 

Chiftelele din carne se pot servi atat calde, cât si reci, simple sau cu garnitură.

Astazi vom găti o rețetă italiană care cu siguranță o sa va placă.

 

Chiftelute bologneze cu spaghete
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 400 g spaghete
  • 300 g carne tocată de vită
  • 1 ceapă
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 lingură mărar tocat
  • 5 roșii
  • Sare, piper, ulei de măsline
Cum preparam:
  1. Fierbem spaghetele, le trecem printr-un jet de apă rece și le lăsăm să se scurgă.
  2. Fierbem cartoful și il pasăm.
  3. Curățăm ceapa și se toacă mărunt. Amestecăm carnea cu oul, cartoful, ceapa, mărarul, sarea și piperul.
  4. Formăm chifteluțe și le prăjim în ulei încins.
  5. Decojim roșiile, le toacăm mărunt și le prăjim în 3 linguri de ulei de măsline, cu un praf de sare.
  6. Punem sosul de roșii peste paste, Așezăm chifteluțele și ornăm cu frunze de pătrunjel.

 

 

12096024_1518237548496799_4872005405646670373_n  10418368_1512029959117558_253880448761830236_n  19930_1518237145163506_4609281595805911825_n  12189854_1518237221830165_2555401561741495735_n11225296_1518237251830162_595279115834647557_n  

Pofta buna!

 

Savoare si bun gust – Chiftelute bologneze cu spaghete

[wysija_form id=”2″]

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Frigarui – aperitiv

Durata: 30 minute Complexitate: Simplu

Închide