Ciorba de crap cu cartofi

 

O ciorbică pe gustul tuturor, ușor de făcut, fără calorii multe și foarte savuroasă.


Ciorba de crap cu cartofi
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Bucataria: romaneasca
Portii: 4
Ingrediente:
  • 2 kg crap
  • 2 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • ½ l borş
  • ½ l bulion
  • 2 ouă
  • 3-4 l apa
Cum preparam:
  1. Se curăţă şi se spală legumele şi crapul.
  2. Cartofii se taie cubuleţe, morcovii şi ţelinele se rad pe răzătoarea mică. Peştele se taie bucăţi potrivite.
  3. Toate legumele se pun într-oală cu 3-4 litri de apă, şi se lasă la fiert. Când sunt aproape fierte, se sărează, se mai pune apă dacă mai este nevoie şi se adaugă peştele.
  4. Borşul se fierbe separat şi se adaugă în ciorbă. Se garniseşte cu leuştean.Separat se bat ouăle cu telul şi se pun treptat în zeamă. Se pune capacul la oală, ca să îşi lase leuşteanul aroma.
  5. Se serveşte caldă.

 

12187888_1517055731948314_8270673552624197050_n  12187860_1517365948583959_8593934099503146196_n-300x225  12187852_1517363851917502_3368981769301037776_n-300x197  11026212_1517363821917505_6642349653957419144_n-300x255 12122600_1517366985250522_3526529771303889978_n
Pofta buna!

Savoare si bun gust – Ciorba de fasole cu rozmarin si afumatura

 

 

© 2015 – 2017, Tina.

PAGE TOP