Ciorba de fasole verde

Durata: 30 minute
Complexitate: simplu

Ciorbă de fasole verde

Ciorbă de fasole verde


Ciorba de fasole verde
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Supe / Ciorbe
Portii: 4
Ingrediente:
  • 6 pahare apă,
  • 3 pahare fasole verde tăiate,
  • 4 roşii,
  • 2 ardei graşi,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • 1 rădăcină pătrunjel (ţelină),
  • ½ pahar smântână,
  • 2 ouă,
  • 2 pahare de borş acru sau un pic de sare de lămâie,
  • sare, piper negru boabe,
  • 1 ardei iute,
  • leuştean verde,
  • 1 lingură verdeaţă tăiată de mărar şi pătrunjel.
Cum preparam:
  1. În apă clocotită punem fasole verde tăiată, apoi morcovul, pătrunjelul, ceapa, ardeii graşi - toate tăiate cuburi mici - şi fierbem 10-12 minute.
  2. Adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi mărunţite, leuşteanul, borşul, sarea şi piperul negru.
  3. Peste 5-7 minute adaugăm ouăle, bătute cu smântână.
  4. Fierbe încă puţin, fără să lasăm să clocotească.
  5. Condimentăm cu ardei iute mărunţit şi cu verdeaţă.
  6. Se serveşte cu smântână.

 

 

pastai

Poftă bună!

 

Savoare si bun gust – Ciorbă de fasole verde

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
supa de naut cu legume
Supa de naut cu legume, Preparat de post

      Uneori îmi place să încerc arome si condimente  noi. Este o supa  mult gustata in orient, delicioasa si foarte usor de facut....

Închide