Ciorbă taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

1

Delicioasa ciorbă tărănească de pui este gustoasă, consistentă si usor de facut


Ciorbă țărănească de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 10
Ingrediente:
  • 1 kg Carne de pui
  • 100 g Fidea
  • 1 Ceapă
  • ½ Praz
  • 1 Cartofi
  • 1 Morcov
  • ½ Ţelină
  • 3 Roşii
  • 1 Păstârnac
  • 1 Ardei gras roşu
  • 1 legatura Pătrunjel
  • Sare- dupa gust
  • Ulei
Cum preparam:
  1. Curățăm și spălăm carnea de pui, apoi o punem la fiert cu 3,5 l apă rece și ori de câte ori este necesar luăm spuma.
  2. Dupa ce a dat în câteva clocote adăugăm legumele tăiate cubulețe ( ceapa, morcov, țelina, pastrănac, cartof, etc ) și le lăsăm la fiert aproximativ 15 minute.
  3. Roșiile decojite și tăiate cubulețe le călim separat cu uleiul și un pic de sare, apoi le punem în oala cu carnea de pui și restul legumelor.
  4. Într-un litru de apă clocotită fierbem timp de 2 minute fideaua. Stingem focul și le mai lăsăm 3 minute, apoi le trecem printr-un jet de apa rece.
  5. După ce carnea și legumelele au fiert adăugăm fideaua, verdeața tocată mărunt și sare dupa gust.
  6. Servim calda , asezonată cu smântână.

 

 

Poftă bună!

Savoare si bun gust – Ciorbă tărănească de pui 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Paste cu sos de gorgonzola
Paste cu sos de gorgonzola

    Bucataria italiana este una dintre cele mai cunoscute bucatarii de pe planeta. Cu preparate diverse, din legume proaspete, peste, fructe de mare si inegalabilele...

Închide