Cordon bleu

Cordon bleu


Cordon bleu

Cordon bleu. O reteta cu un rezultat delicios

Reteta pentr Cordon bleu destul de usoara. O putem gati atat pentru o cina in familie cat si pentru o masa festiva. Este un preparat pe cat de simplu pe atat de gustos. Asezonat cu un sos de marar sau usturoi este de-a dreptul irezistibil.


Cordon bleu
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 felii sunca
  • 2 felii cascaval
  • 2 oua
  • faina, sare, piper, condimente pentru pui, ulei
Cum preparam:
  1. Sectionam pieptul de pui pe lungme si il batem bine pentru al subtia.
  2. Odata subtiat, il condimentam si peste punem o felie de sunca si una de cascaval dupa care il rulam.
  3. Punem intr-o tigaie ulei si o punem pe foc timp in care dam prin faina si apoi prin ou batut rulourile de pui.
  4. Cand uleiul este incins le punem in tigaie si le intoarcem dupa o parte pe alta sa le rumenim uniform pe ambele parti.
  5. Le scoatem cu grija din uleiul in cins si le punem pe un servet din hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.


12119172_1512156315771589_1349734658669107305_n  
12144912_1512156382438249_1256109539374117021_n12063330_1512156345771586_8027978496030507330_n  12079194_1512165239104030_4928470955803905951_n


Pofta Buna!

Savoare si bun gust – Cordon bleu

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
invata sa mananci corect
Program impotriva prediabetului: invata sa mananci corect

Atunci cand esti diagnosticat cu prediabet, este recomandat sa urmezi un regim special si sa adopti un stil de viata care sa elimine riscul de...

Închide