Cordon bleu

Cordon bleu


Cordon bleu

Cordon bleu. O reteta cu un rezultat delicios

Reteta pentr Cordon bleu destul de usoara. O putem gati atat pentru o cina in familie cat si pentru o masa festiva. Este un preparat pe cat de simplu pe atat de gustos. Asezonat cu un sos de marar sau usturoi este de-a dreptul irezistibil.


Cordon bleu
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 felii sunca
  • 2 felii cascaval
  • 2 oua
  • faina, sare, piper, condimente pentru pui, ulei
Cum preparam:
  1. Sectionam pieptul de pui pe lungme si il batem bine pentru al subtia.
  2. Odata subtiat, il condimentam si peste punem o felie de sunca si una de cascaval dupa care il rulam.
  3. Punem intr-o tigaie ulei si o punem pe foc timp in care dam prin faina si apoi prin ou batut rulourile de pui.
  4. Cand uleiul este incins le punem in tigaie si le intoarcem dupa o parte pe alta sa le rumenim uniform pe ambele parti.
  5. Le scoatem cu grija din uleiul in cins si le punem pe un servet din hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.


12119172_1512156315771589_1349734658669107305_n  
12144912_1512156382438249_1256109539374117021_n12063330_1512156345771586_8027978496030507330_n  12079194_1512165239104030_4928470955803905951_n


Pofta Buna!

Savoare si bun gust – Cordon bleu

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Misterul alergiilor alimentare

    Alergia alimentara este mediata de catre sistemul imunitar si reprezinta raspunsul anormal al organismului la un aliment. Se manifesta prin simptome digestive, cutanate...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.