Cotlete de berbecut la gratar

Cotlete de berbecut
Cotlete de berbecut

Cotletele de berbecut preparate cu pricepere sunt irezistibile

Fiindca vine vremea gratarului in curtea casei sau la iarba verde, va invit sa la o reteta simpla cu un rezultat delicios.  Cotletele de berbecut la gratar sunt gustoase, delicioase si  numai gandindu-te la ele iti lasa gura apa.


Cotlete de berbecut la gratar
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 6
Ingrediente:
  • 12 cotlete de berbecut
  • 4 linguri ulei de masline
  • condimente pentru carne de miel
  • cimbru, sare si piper
Cum preparam:
  1. Spalam cotletele de berbecut si le batem un pic cu ciocanul pentru snitele. Asezonam cu condimente specificepentru carne de miel, cimbru, sare, piper.
  2. Le punem intr-un castron si turnam peste ele uleiul de masline.
  3. Le acoperim si le introducem in frigider pentru vreme de o jumatate ora sa le patrunda aromele condimentelor.
  4. Dupa ce au stat suficient la macerat asezam cotletele pe gratarul bine incins. Le intoarcem pe ambele parti pana se prajesc bine.
  5. Le servim calde cu garnitura de mamaliguta, legume la gratar, cartofi sau cu diverse sosuri.

Pofta buna!

 

Savoare si bun gust – Cotlete de berbecut la gratar

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Smoothie de menta cu seminte de chimen

  In diaree, se recomanda consumul de preparate sarace in fibre, care nu irita mucoasa stomacala si se afla intr-o stare foarte proaspata. Menta este...

Închide