Crap cu legume

Crap la cuptor cu legume

 

Crap la cuptor cu legume

O reteta simpla si delicioasa

 

Crap cu legume
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Fel principal
Portii: 4
Ingrediente:
  • 1 crap de vreo 2 kg
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • ½ dovlecel
  • ½ vanata
  • 5 ciuperci champignions
  • 1 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură zeama de lamaie
  • 2 foi de dafin
  • sare, piper negru macinat.
Cum preparam:
  1. Curăţam crapul de solzi îl tăiem din ambele părţi de-a lungul coloanei vertebrale, de la cap până la coadă.
  2. Inlăturăm măruntaiele si spalăm foarte bine.
  3. Presarăm pestele cu sare şi piper, stropim cu zeama de lămâie, adaugăm foi de dafin şi punem pentru o oră la rece, la marinat.
  4. Tăiem ardeiul gras julienne, ciupercile feliuţe, dovlecei şi vinete cubuleţe.
  5. Pe o tavă, unsă cu ulei asezam legumele.
  6. Crestam pestele pe partea laterala si asezam in fiecare crestatura o feliuta de lamaie.
  7. Umplem interiorul pestelui cu legume, il ungem tot cu ulei si il asezam pe patul de lugume.
  8. Coacem in cuptor la temperatura de 180 de grade timp de 30-40 minute.

 

 

Poftă bună!

2  34  crap25

 

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP