Crap dupa reteta pescareasca

 

O reteta dupa traditia pescareasca

O reteta dupa traditia pescareasca


Crap dupa reteta pescareasca
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • un crap de aproximativ 1,5 kg
  • ½ pahar ulei vegetal,
  • 2 cepe roșii,
  • 2 caței de usturoi,
  • 2 linguri verdeaţă tocată,
  • 2-3 roșii,
  • sare,
  • praf de piper negru,
  • ½ lămâie
Cum preparam:
  1. Peştele îl curăţatăm și îl tăiem felii cu tot cu oase şi piele, îl presărăm cu sare şi piper, îl trecem prin făină și-l prăjim în tigaia încinsă, până obţinem o crusta rumenă.
  2. Adaugăm ceapa tăiată semiinele şi prăjim până se rumenește și devine aurie.
  3. Opărim roşiile le decojim, le tăiem cuburi, verdeaţa şi usturoiul le mărunţim și adăugăm totul peste legume şi peşte.
  4. Inăbuşim la cuptor sub capac, timp de 10-15 minute la 180-200 de grade.
  5. Se servește cu felii de lămîie.

 

Poftă bună!

© 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/crap-dupa-reteta-pescareasca/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Blat pufos
Blat simplu de tort

Este o reteta simpla usor de facut, iar acest blat il recomand pentru orice tort delicios cu diverse creme si arome. Putem portiona cu succes...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.