Crap înăbuşit

Durata: 60 minute

Complexitate: Mediu

12
Ingrediente:
800 g fileu de peşte (crap, biban),
4 cepe,
4 roşii,
2 linguri de făină de porumb,
½ pahar bulion de peşte,
3 căţei de usturoi,
sare,
piper negru măcinat,
cuişoare englezeşti boabe,
pătrunjel şi cimbru verde.
Cum preparăm:
Fileul (cu piele) îl tăiem felii, îl presarăm cu sare şi piper, îl trecem prin făină şi-l prăjm în lei încins.
Ceapa o tăiem semiinele şi o călim până devine aurie.
Ceapă şi peştele le punem în tavă straturi, adăugăm cuişoare englezeşti, acoperim cu bulion şi înăbuşim la foc domol 35-40 minute.
Curăţăm roşiile de pieliţă, le tăiem în două şi le punem în tavă timp de 5 minute.
Înainte de a fi gata adăugăm usturoiul pisat şi cimbrul.
Se serveşte cu mămăligă cu unt şi roşii proaspete, se garniseşte cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

© 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/crap-inabusit/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Salau prajit cu sos crud de usturoi
File de salau cu sos crud de usturoi

Salaul este un peste de apa dulce, foarte popular in Europa. Carnea sa este alba, frageda, cu un gust excelent si fara prea multe oase. Continutul...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.