Crutoane cu usturoi

Durata:  20 minute

Complexitate: Usor

unnamed (3)

 

 

Ingrediente (6 porti):

4 linguri de unt

1 căţel de usturoi, tocat

3 felii (2 cm grosime) de pâine franţuzească (baghetă)

 

 

 

Cum preparăm:

Preîncălzim cuptorul la 175 de grade C.

Într-o tigaie largă, topim untul la foc mediu.

Adăugam usturoiul şi gătim timp de un minut, amestecând mereu.

Porționăm feliile de pâine în cubulețe.

Adăugăm cuburile de pâine şi agităm să se acopere cu ulei după care la punem în tava de copt.

Coacem timp de 15 minute sau până când s-au făcut crocante şi uscate.

Verificăm des ca să nu se ardă.

Lăsam să se răcească înainte de ale servi.

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/crutoane-cu-usturoi/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Tort cu crema de lamaie si bezea
Tort cu crema de lamaie si bezea

Aceasta este una dintre acele retete in care totul este simplu , am gasit reteta intr-o revista italiana si am respectat-o intocmai. Tortul crema de...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.