Crutoane cu usturoi

Durata:  20 minute

Complexitate: Usor

unnamed (3)

 

 

Ingrediente (6 porti):

4 linguri de unt

1 căţel de usturoi, tocat

3 felii (2 cm grosime) de pâine franţuzească (baghetă)

 

 

 

Cum preparăm:

Preîncălzim cuptorul la 175 de grade C.

Într-o tigaie largă, topim untul la foc mediu.

Adăugam usturoiul şi gătim timp de un minut, amestecând mereu.

Porționăm feliile de pâine în cubulețe.

Adăugăm cuburile de pâine şi agităm să se acopere cu ulei după care la punem în tava de copt.

Coacem timp de 15 minute sau până când s-au făcut crocante şi uscate.

Verificăm des ca să nu se ardă.

Lăsam să se răcească înainte de ale servi.

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Cotlet cu prune
Friptura de porc cu prune uscate

  Este o rețetă relativ ușoară, cu un rezultat savuros. La o masă festivă ne vom ipresiona cu siguranță musafiri.

Închide