Drob de pui cu ciuperci si ficatei

 

 

Drobul de pui cu ciuperci este un preparat delicios, ideal pentru a fi servit celor ce nu vor preparate din miel la traditionala masa de Paste.

Un preparat gustos, usor de facut cu ingrediente simple la indemana noastra.


Drob de pui cu ciuperci, o o reteta raditionala romaneasca
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 6
Ingrediente:
  • 500 g piept de pui
  • 500 g ficat pui
  • 100 g pipote pui
  • 200 g ciuperci champignon
  • O legatura de ceapa verde
  • O legatura de usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • sare piper
Cum preparam:
  1. Ficatul de pui il fierbem separat de pieptul de pui si de pipote.
  2. Atat ficatul cat si pieptul de pui cu pipotele le vom fierbe in apa cu sare.
  3. Odata fierte le lasam sa se raceasca, apoi le mixam in blender sau le dam prin masina de tocat carne.
  4. Ciupercile taiate cubulete le distuim impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, peste care punem carnea mixata, oua crude si mararul tocat fin.
  5. Asezonam cu sare si piper.
  6. Impartim compozitia in doua parti egale.
  7. O parte din compozitie o asezam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte (fara coaja) pe mijloc, apoi acoperim cu cealalta parte din compozitie.
  8. Acoperim tava cu o folie din aluminiu si coacem in cuptorul incins la 180°C timp de 20 – 25 minute, dupa care scoatem capacul format din folia de aluminiu. Dam din nou la cuptor si mai coacem inca 20 – 25 de minute pana deasupra se formeaza o crusta aurie.
  9. Deliciosul drob din carne de pui si ficatei poate fi servit atat cald cat si rece, dupa pofta si gustul nostru.

 

Deliciosul Drob cu carne de pui cu ciuperci poate fi servit atat cald cat si rece, în funcţie de gust şi propriul nostru gust.

Pofta buna!

Savoare si bun gust -Drob de pui cu ciuperci si ficatei

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP