Drob din carne tocata

Pentru cei care nu vor miel pe masa in Sfanta zi a Sarbatorii de Pasti recomand prepararea unui delicios Drob facut din carne tocata.
Este o reteta simpla usor de facut si cu ingrediente la indemana oricui.


Drob din carne tocata
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Portii: 8
Ingrediente:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • 2 felii de franzela, inmuiata in apa si stoarsa bine
  • patrunjel, o lingura de unt, o lingura de pesmet, sare, piper.
Cum preparam:
  1. Carnea tocata se pregateste ca pentru chiftele:
  2. Amestecam ceapa taiata marunt, oul, patrunjelul tocat marunt, condimentele si cele doua felii de paine, pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Daca am avut o carne toccata cu multa grasime vom adauga in compozitie 1-2 linguri de pesmet pentru a o lega.
  4. Pe o folie alimentara tapetata cu pesmet distribuim compozitia de carne intr-un strat uniform, asezam ouale intregi si cu ajutorul foliei rulam carnea in jurul oualor.
  5. Tapetam o tava cu unt asezam rulada dupa care scoatem folia alimentara. Mai presaram deasupa putin pesmet si o dam la cuptor aproximativ 45-50 de minute la temperatura la 180 ° C,
  6. Inainte de a-l taia, lasam drobul 10 minute sa se raceasca.
Pofta buna!

drob din carne faza a douaingrediente drob din carne tocataamestecam ingrediente drob din carne tocataamestec din carne tocatadrob din carne tocata gata de dat la cuptor

 

 

 

Savoare si bun gust – Drob din carne tocata

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Salata Caesar cu pui la gratar
Salata Caesar cu pui la gratar

  Salata Caesar își are originea în anii 20 ai secolului trecut, când bucătarul mexican, de origine italiană, Caesar Cardini, a preparat-o pentru prima dată...

Închide