Drob din carne tocata

Pentru cei care nu vor miel pe masa in Sfanta zi a Sarbatorii de Pasti recomand prepararea unui delicios Drob facut din carne tocata.
Este o reteta simpla usor de facut si cu ingrediente la indemana oricui.


Drob din carne tocata
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Portii: 8
Ingrediente:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • 2 felii de franzela, inmuiata in apa si stoarsa bine
  • patrunjel, o lingura de unt, o lingura de pesmet, sare, piper.
Cum preparam:
  1. Carnea tocata se pregateste ca pentru chiftele:
  2. Amestecam ceapa taiata marunt, oul, patrunjelul tocat marunt, condimentele si cele doua felii de paine, pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Daca am avut o carne toccata cu multa grasime vom adauga in compozitie 1-2 linguri de pesmet pentru a o lega.
  4. Pe o folie alimentara tapetata cu pesmet distribuim compozitia de carne intr-un strat uniform, asezam ouale intregi si cu ajutorul foliei rulam carnea in jurul oualor.
  5. Tapetam o tava cu unt asezam rulada dupa care scoatem folia alimentara. Mai presaram deasupa putin pesmet si o dam la cuptor aproximativ 45-50 de minute la temperatura la 180 ° C,
  6. Inainte de a-l taia, lasam drobul 10 minute sa se raceasca.
Pofta buna!

drob din carne faza a douaingrediente drob din carne tocataamestecam ingrediente drob din carne tocataamestec din carne tocatadrob din carne tocata gata de dat la cuptor

 

 

 

Savoare si bun gust – Drob din carne tocata

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Gogosi pufoase
Gogosi pufoase

    Gogoșile, gogosi pofoase …”dulcele” cu care mă rasfăța bunica. Încă mai văd chipul ei luminat de bucurie când noi, nepoții, goleam farfuria plină...

Închide