Brioșe de dovlecei
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 4
 
Ingrediente:
  • 200 g brânză telemea-tare
  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • mărar proaspăt
  • 1-2 linguri de făină
  • sare, piper
Cum preparam:
  1. Decojim dovleceii și îi dăm pe răzătoarea mare.
  2. Presărăm cu sare și lasăm să elimine apa, 15 minute.
  3. Stoarcem bine în pumni și punem dovleceii într-un bol.
  4. Adaugăm oul, brânza rasă, mărarul tocat, o lingură de făină, sare și piper.
  5. Amestecăm bine.
  6. Vom folosi forme din hârtie pentru brioșe.
  7. Umplem fiecare formă cu compoziție.
  8. Punem formele umplute într-o tavă și le coacem 30 minute la foc moderat.
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/briose-de-dovlecei/