Brioșe de dovlecei
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Portii: 4
- 200 g brânză telemea-tare
- 2 dovlecei
- 1 ou
- mărar proaspăt
- 1-2 linguri de făină
- sare, piper
- Decojim dovleceii și îi dăm pe răzătoarea mare.
- Presărăm cu sare și lasăm să elimine apa, 15 minute.
- Stoarcem bine în pumni și punem dovleceii într-un bol.
- Adaugăm oul, brânza rasă, mărarul tocat, o lingură de făină, sare și piper.
- Amestecăm bine.
- Vom folosi forme din hârtie pentru brioșe.
- Umplem fiecare formă cu compoziție.
- Punem formele umplute într-o tavă și le coacem 30 minute la foc moderat.
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/briose-de-dovlecei/
3.5.3208