Category : Fripturi

41 posts

File de pui cu cascaval
Reteta file umplut cu cascaval este exact ce ne trebuie pentru a gati o cina rapida sau masa de pranz, atunci cand care timpul noastru este foarte limitat. Va garantez, pe cat de simpla este reteta, pe a tat de gustos este rezultatul.
Friptura de porc in sos de caise
  Cotletul de porc in sos de caise este preparatul ideal pentru o masa in familie sau pentru o masa festiva. Este o reteta simpla, usoara si foarte rapid de facut iar rezultatul peste asteptari, un gust rafinat si arome imbietoare.
pulpe de pui la cuptor
  O mancare gustoasa care alaturi de o salata verde te face sa nu te opresti din mancat.
Piept de pui gratinat
O reteta excelenta, usor de facut, cu ingrediente putine, la indemana oricui. Pieptul de pui astfel gatit ti se topeste in gura, incat nu te poti opri din mancat.
Cotlete de berbecut
Fiindca vine vremea gratarului in curtea casei sau la iarba verde, va invit sa la o reteta simpla cu un rezultat delicios.  Cotletele de berbecut la gratar sunt gustoase, delicioase si  numai gandindu-te la ele iti lasa gura apa.
Coaste de miel la cuptor
  Friptura de miel este un deliciu ce impodobeste  masa traditionala a Sfintei Sarbatoare de Pasti. Gatite cu pricepere costitele bine rumenite ti se topesc in gura. Va prezint o reteta simpla mostenita din caietul cu retete a bunicii mele.
Friptura de miel
    Friptura de miel este nelipsita pe masa Sfintei Sarbatoare de Pasti. Reteta de mai jos este reteta copilariei mele, gatita cu pricepere atat de bunica cat si de mama. O reteta simpla usor de facut. Bine preparata, aceasta friptura frageda ti se topeste in gura.
Arancini
Arancini – este fel de mâncare italiană, formată din orez fiert cu o umplutură. Aceste bile de orez  pot fi umplute cu carnea tocată sau umplute cu legume fierte. Am folosit pentru  umplutura carne de vită și mozzarella. În total au rezultat 12 de bile mari, se pot face mai multe bucăți, în funcție de mărimea …
PAGE TOP