Category : Fripturi

41 posts

pui Kiev
  Nu sunt multe preparate culinare  care se pot lăuda cu atât de multe legende legate de originea lor. Drepturile de autor pentru „Pui Kiev” sau ”Cotlete a la Kiev”, sau ”Kievscaia” sunt disputate între ucraineni, francezi, ruși și americani. Este un preparat gustos cu arome imbietoare.
Friptura de vita inabisita cu sos
      Romanii sunt tot mai curiosi sa incerce specialitati din carne de vita, pe care  altadata o considerau produs de lux. Îmi place friptura de vită și o prefer și pentru că spre deosebire de cea de porc și de pui nu e forțată cu hormoni, ci este o carne sănătoasă. Multi dintre …
Friptură de porc italiană cu crustă de pesto
  Friptură de porc italiană cu crustă de pesto, este o reteta din bucataria italiana.  Fragezimea fripturi in combinatie cu crusta de pesto  da o savoare deosebita  preparatului. Este un preparat ideal pentru a fi servit musafirilor intr-o zi de sarbatoare.  
Friptura de porc cu praz si vin alb
  Friptura de porc cu praz si vin alb este o delicatese in adevaratul sens al cuvantului, este atat de buna in cat ti se topeste in gura si nu te poti opri din mancat.  
Friptura de vita in sos
  Câteva dintre secretele obţinerii unei fripturi perfecte. 1. Muşchiul file şi friptura T-bone nu sunt acelaşi lucru, deşi sunt asemănătoare: ambele conţin o parte de vrăbioară şi o bucată din muşchi, despartite de un os, însă în cazul unei bucăţi de T-bone ai parte de mai puţină carne şi mai mult os. 2. Vrăbioara, …
Escalop de vită cu ciuperci
  Un preparat atat de delicios si atat de usor de facut. Combinatia dintre  carnea de vita fragezita si sosul cu ciupercile pline de aroma mirodeniilor , te face sa nu te poti opri din mancat. O reteta minunata pentru o masa in familie si ideala la o masa servita prietenilor.
  Cubulețele de cartofi îmbrăcate cu mantou de cașcaval și bacon sunt o apetisante, delicioase si foarte gustoase, le pregătim rapid și sunt ideale în cazul  oaspeților neașteptați.
Coaste de porc
  Carnea de porc este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consummate, este preferata românilor în perioada sărbătorilor de iarnă, cu toate că mulţi o privesc cu suspiciune din pricina aşa-ziselor pericole pe care se spune că le comportă. O adorăm de Crăciun, cu toate că ne-am obişnuit să spunem că este grasă, creşte …
PAGE TOP