File de pui umplut cu cascaval

File de pui cu cascaval
File de pui cu cascaval

O reteta simpla si delicioasa.

Reteta file umplut cu cascaval este exact ce ne trebuie pentru a gati o cina rapida sau masa de pranz, atunci cand care timpul noastru este foarte limitat.

Va garantez, pe cat de simpla este reteta, pe a tat de gustos este rezultatul.


File de pui umplut cu cascaval
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Fel principal
Bucataria: Romaneasca
Portii: 2
Ingrediente:
  • 1 file de pui (piept de pui)
  • 100 g cascaval sau mozzarella
  • Sare si piper - dupa gust
  • Ulei vegetal - pentru prajit
  • 1 ou proaspat
  • Faina
Cum preparam:
  1. Se feliaza pieptul de pui pe toata lungimea lui, apoi il batem ca pentru snitel. Condimentam dupa gust.
  2. Cascavalul (mozzarella) il dam prin razatoarea mare.
  3. Intr-un castron batem oul cu un pic de sare, peste care adaugam faina pana obtinem un amestec omogen.
  4. Pe fiecare felie de carne asezam o lingura de cascaval ras si rulam.
  5. Dam fiecare rulou prin amestecul de ou si-l asezam in tigaia cu uleiul incins.
  6. Focul trebuie sa fie potrivit, nu prea tare, astfel incat sa obtinem rulouri aurii gatite in interior.
  7. Prajim rulourile pe ambele parti apoi le scoatem pe un servet de hartie pentru a se absorbi surplusul de ulei.
  8. Servim cu o garniture de orez, cartofi sau legume, alaturi de o salata de sezon.
Pofta buna!

 

File de pui cu cascaval  File de pui cu cascaval File de pui cu cascaval  File de pui cu cascaval File de pui cu cascaval  File de pui cu cascaval File de pui cu cascaval  File de pui cu cascaval File de pui cu cascaval  File de pui cu cascaval

 

Savoare si bun gust – File de pui umplut cu cascaval

 

 

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP