Frigarui – aperitiv

Durata: 30 minute

Complexitate: Simplu

Frigarui - aperitiv

Frigarui – aperitiv

 

Frigarui - aperitiv
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 200 g sfeclă roșie fiartă
  • 100 g de file de hering marinat
  • 100 g de brânză de vaci
  • Am folosit Almette brânză de vaci, puteți utiliza brânză Philadelphia, Buko și altele. De asemenea, pentru prepararea acestei gustări sunt necesare frigarui sau scobitori.
Cum preparam:
  1. Tăiem fileul de peste în bucăți de dimensiuni medii .
  2. Sfecla curațată și fiartă, se taie în felii 0.5-1 cm grosime.
  3. Pe fiecare felie de sfeclă punem crema de brânză într-un strat gros-gros.
  4. Tăiem cu atenție sfecla și branza în bucăți de mărimea corespunzătoare dimensiunii bucăților de hering.
  5. Înțepăm în scobitoare o bucată de hering, apoi o felie de sfeclă, apoi, din nou, hering și sfeclă.
  6. Punem frigăruile pe o farfurie, garnisită cu verdeață.
  7. Poftă bună!

 

 

1234567

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Pene (paste) cu pui si varza de Bruxelles
Pene (paste) cu pui si varza de Bruxelles

    Aceasta varza in miniatură, numita varza de Bruxelles se găteşte usor la cuptor, poate fi folosita in supe, calita, cu sos de rosii,...

Închide