Frigarui – aperitiv

Durata: 30 minute

Complexitate: Simplu

Frigarui - aperitiv

Frigarui – aperitiv

 

Frigarui - aperitiv
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 200 g sfeclă roșie fiartă
  • 100 g de file de hering marinat
  • 100 g de brânză de vaci
  • Am folosit Almette brânză de vaci, puteți utiliza brânză Philadelphia, Buko și altele. De asemenea, pentru prepararea acestei gustări sunt necesare frigarui sau scobitori.
Cum preparam:
  1. Tăiem fileul de peste în bucăți de dimensiuni medii .
  2. Sfecla curațată și fiartă, se taie în felii 0.5-1 cm grosime.
  3. Pe fiecare felie de sfeclă punem crema de brânză într-un strat gros-gros.
  4. Tăiem cu atenție sfecla și branza în bucăți de mărimea corespunzătoare dimensiunii bucăților de hering.
  5. Înțepăm în scobitoare o bucată de hering, apoi o felie de sfeclă, apoi, din nou, hering și sfeclă.
  6. Punem frigăruile pe o farfurie, garnisită cu verdeață.
  7. Poftă bună!

 

 

1234567

© 2016, Tina.

PAGE TOP