Frigarui de pui

Frigarul de pui

 

Frigarul de pui

O reteta simpla si foarte delicioasa

 

Pare o rețetă banală…cine nu a auzit de frigărui? Dar… este o mâncare ce ne poate scoate din încurcatură atunci când musafiri ne bat la ușă neanunțați. Este o mâncare care arată bine în farfurie iar ingrediente ce ne sunt la îndemână și putem improviza, pe lângă carne putem pune dacă nu avem altceva, doar ceapă.

 

Frigărui de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Fel principal
Portii: 4
Ingrediente:
  • 500 gr- carne de pui (piept)
  • 2 lămâi
  • 3 linguri sos soia
  • 1-2 căței de usturoi
  • legume
  • Sare, condimente după gust
Cum preparam:
  1. Amestecăm usturoiul tocat marunt cu sucul proaspăt de lămâie și sosul de soia.
  2. Spălăm carnea și o tăiem bucăți, condimentăm și o punem la macerat în sos. Lasăm carnea la frigider pentru 30 min
  3. După,  scoatem carnea din sos și o înșirăm pe bețele de frigărui alternând cu legumele.
  4. Coacem la grătar (cuptor) timp de 10-12 min.
  5. O cină ușoară si foarte gustoasă. Sevim cu salată de sezon.

Pofta buna!

 

1  2  3  65  4

Savoare si bun gust – Frigarui de pui

© 2016, Tina.

PAGE TOP