Ghiveci turcesc

Ghiveci turcesc

 

Ghiveci turcesc

Oreteta simpla usor de facut

Combinatia de legume preparate la foc domol da acestui preparat o savoare aparte.

Este o reteta ideala pentru o cina intr-o seara de vara.

 

Ghiveci turcesc
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grași
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 3 roșii
  • ulei
  • rozmarin, busuioc, patrunjel
  • sare, piper, cury
  • 50 ml apa
Cum preparam:
  1. Spalăm toate legumele.
  2. Punem la încins 5 linguri de ulei în care punem ceapa taiata cuburi și morcovii, dovlecelul, ardeii tăiati fasii, Roșiile le decojim și le tocam apoi le adaugam in tigaie.
  3. Sotam legumele bine apoi adaugăm, busuiocul și rozmarinul.
  4. Punem peste legume apa și le fierbem 30 minute la foc moderat.
  5. Legumele trebuie sa fie moi dar nu fleasca.
  6. Servim ghiveciul cald.

 

Poftă bună!

Savoare si bun gust – Ghiveci turcesc (Preparat de post – Vegetarian)

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Tort musuroi
Tort Musuroi

Acest tort este deosebit prin forma și gustul său delicat. Este un tort ce va fi pe placul familiei și a musafirilor, este usor de...

Închide