Ghiveci turcesc

Ghiveci turcesc

 

Ghiveci turcesc

Oreteta simpla usor de facut

Combinatia de legume preparate la foc domol da acestui preparat o savoare aparte.

Este o reteta ideala pentru o cina intr-o seara de vara.

 

Ghiveci turcesc
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grași
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 3 roșii
  • ulei
  • rozmarin, busuioc, patrunjel
  • sare, piper, cury
  • 50 ml apa
Cum preparam:
  1. Spalăm toate legumele.
  2. Punem la încins 5 linguri de ulei în care punem ceapa taiata cuburi și morcovii, dovlecelul, ardeii tăiati fasii, Roșiile le decojim și le tocam apoi le adaugam in tigaie.
  3. Sotam legumele bine apoi adaugăm, busuiocul și rozmarinul.
  4. Punem peste legume apa și le fierbem 30 minute la foc moderat.
  5. Legumele trebuie sa fie moi dar nu fleasca.
  6. Servim ghiveciul cald.

 

Poftă bună!

Savoare si bun gust – Ghiveci turcesc (Preparat de post – Vegetarian)

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Pesto rosso sicilian
Pesto rosso sicilian

Durata: 30 minute Complexitate: Ușor   Pesto este un sos specific bucătăriei italiene, originar din Liguria. Sosul Pesto se bazează pe busuioc pisat, usturoi şi...

Închide