Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza

macaroane

Adevaratele pastele sunt concepute in marea lor majoritate din grau dur integral si apa. Acestea conţin vitamine, minerale, antioxidanti esentiali pentru viata.

Pastele pregătite tradiţional, fierte al dente, cu busuioc din plin, alături de mult sos de roşii, ciuperci sau verdeaţă, este un meniu ce garanteaza o viata lunga.

 

 

Macaroane cu branza
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 450 g de macaroane fierte
  • 200 g branza (nesarata)
  • 400 ml smantana
  • 150 g sunca
  • 50 g unt sau margarina
  • 50 g faina
  • ½ legatura patrunjel
  • un varf de cutit de sare, piper
  • un varf de cutit de boia (dulce sau picanta - dupa preferinta)
Cum preparam:
  1. Ungem un vas de yena cu ulei.
  2. Amestecam macaroanele (fierte conform instructiunilor de pe ambalaj) cu branza rasa, cu sunca taiata cubulete si le punem in vas.
  3. Separat, preparam sosul: topim margarina sau untul si amestecam cu faina si piperul.
  4. Lasam sa fiarba impreuna cu smantana, timp de cateva minute.
  5. Turnam sosul fierbinte peste macaroanele amestecate cu branza, asezonam cu patrunjel si boia si bagam vasul in cuptorul incins.
  6. Lasam la cuptor 20-25 de minute, la o temperatura de 175 grade Celsius.

 

Savoare si bun gust – Macaroane cu branza la cuptor

 

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP