Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

Medalion in sos brun
Medalion in sos brun

O reteta savuroasa.

Cum iarna ne bate la ușa vom trece de la meniurile ușoare de vara, la meniuri mai consistente, potrivite pentru vremea racoroasă de afară.
Va invit sa gatim impreună un gustos cotlet la cuptor.


Medalion de porc la cuptor, cu sos brun
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 400 g ciuperci
  • 200 ml vin roșu
  • 50 g pastă de roșii
  • 100 g unt
  • 1 mușchi de porc
  • 4 ardei grași-diverse culori
  • cimbru uscat, busuioc uscat
  • sare, piper
Cum preparam:
  1. Se freacă mușchiul de porc cu sare, piper, cimbru și busuioc. Îl punem în tavă.
  2. Pasta de roșii o diluăm cu vin și o vom turna în tavă peste cotlet.
  3. Coacem 120 minute la foc moderat.
  4. Servim feliile de mușchi, cu garnitură de orez și legume.

Pofta buna!

unnamed (8)

Savoare si bun gust – Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Muschiulet in foietaj
Muschilet de porc în foietaj cu sos olandez

Niciun alt preparat culinar nu este atât de pufos, ușor si crocant. Secretul aluatului de foietaj, care nu are nevoie de niciun agent de crestere,...

Închide