Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

Medalion in sos brun
Medalion in sos brun

O reteta savuroasa.

Cum iarna ne bate la ușa vom trece de la meniurile ușoare de vara, la meniuri mai consistente, potrivite pentru vremea racoroasă de afară.
Va invit sa gatim impreună un gustos cotlet la cuptor.


Medalion de porc la cuptor, cu sos brun
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 400 g ciuperci
  • 200 ml vin roșu
  • 50 g pastă de roșii
  • 100 g unt
  • 1 mușchi de porc
  • 4 ardei grași-diverse culori
  • cimbru uscat, busuioc uscat
  • sare, piper
Cum preparam:
  1. Se freacă mușchiul de porc cu sare, piper, cimbru și busuioc. Îl punem în tavă.
  2. Pasta de roșii o diluăm cu vin și o vom turna în tavă peste cotlet.
  3. Coacem 120 minute la foc moderat.
  4. Servim feliile de mușchi, cu garnitură de orez și legume.

Pofta buna!

unnamed (8)

Savoare si bun gust – Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Regulile unei diete sanatoase in diabet

   Dieta reprezinta un element foarte important si de nelipsit in tratamentul diabetului zaharat. Ea poate reprezenta, cel putin la unii pacienti, singurul element terapeutic....

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.