Mini cheesecake cu zmeura

6

 

Mini cheesecake cu zmeură
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Desert / Dulciuri
Portii: 4
Ingrediente:
  • 100 g de biscuiţi la alegere
  • 70 g unt
  • 300 g de brânză proaspătă
  • 200 g smântână
  • 110 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 400 g zmeură îngețată
Cum preparam:
  1. Punem biscuiţii într-o pungă şi-i zdrobim mărunt cu ajutorul unui rulou de patiserie. Topim untul şi-l amestecăm cu biscuiţii fărâmiţaţi, după, aşeazăm amestecul ca bază în forme mici. Punem la copt timp de 8 minute în cuptorul preâncălzit, apoi lasăm 5 minute la răcit.
  2. Amestecăm brânza proaspătă, smântâna, 100 gr de zahăr pudră, zaharul vanilat, oul şi gălbenuşul. Repartizăm peste biscuiţi şi punem la copt 30 de minute în cuptorul fierbinte. După le scoatem, le lasăm să se răcească, iar apoi le punem la frigider timp de câteva ore.
  3. Înainte de servire, prăjiturelele se desprind din forme. Alegem zmeura, spalăm doar dacă e necesară şi  decorăm chesscake-urile. La final presarăm un strat subţire din restul de zahăr pudră.

 

Poftă bună!

2  34  5

Savoare si bun gust – Mini cheesecake cu zmeură

© 2016, Tina.

PAGE TOP