Muschiuleț de porc în sos

Durata : 45 min

Complexitate: Avansat

unnamed

Ingrediente (4 porţii) :

2 Muşchiuleţi de porc

500 ml Apă

2 linguri Păstă de tomate

O Ceapă

100 ml Oţet balsamic

2 linguriţe Miere

2 linguri Făină de grâu

2 Foi dafin

ulei

Condiment barbeque pentru Friptură de Porc

 

Cum preparăm:

Condimentăm carnea cu condiment Barbeque, apoi tăiem muschiulețul în fâşii groase şi-l presărăm cu făină.

Prăjim bucăţile de carne într-o tigaie cu pereți mai înalți, în care am încins uleiul. În aceeaşi tigaie, adăugăm și prăjim ceapa tăiată cubuleţe peste care adaugăm pasta de tomate şi fierbem timp de 2 minute, amestecând constant.

Adăugăm oţet balsamic şi miere. Gătim până oţetul se evaporă complet.

Adaugăm în tigaie 500 ml de apă şi aducem la punctul de fierbere. Adaugăm, foile de dafin.

Fierbem uşor, timp de aproximativ 20 de minute

Servim, cu cartofi natur sau cartofi la cuptor.

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/muschiulet-de-porc-in-sos/trackback/

PAGE TOP
Citește mai multe:
Salata Shuba
Salata Shuba

Prepară această salată tradiţională rusească. Cu siguranţă, va fi ceva special.

Închide