Omleta cu dovlecei si branza

O reteta gustoasa si plina de savoare
O reteta gustoasa si plina de savoare

O reteta gustoasa si plina de savoare

Ingrediente:

 

Omleta cu dovlecei si branza
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Fel principal
Bucataria: Traditionala
Portii: 4
Ingrediente:
  • 8 ouă,
  • 2 linguri unt,
  • 2 linguri brânză nesărată dată prin răzătoare,
  • 2 dovlecei,
  • 4 linguri smântână,
  • 2 căţei de usturoi,
  • sare,
  • foi de salată verde,
  • 1 linguriţă verdeaţă de mărar şi pătrunjel tăiată.
Cum preparam:
  1. Dovleceii tineri îi spălăm, îndepărtăm codiţa, și îi dăm prin răzătoare.
  2. Ii scurgem de apa si ii asezam intr-un castron, presaram usturoiul pisat, adaugam smantana, branza şi mararul.
  3. Adaugam ouăle şi laptele si cu un tel sau o furculita amestecam bine.
  4. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
  5. Punem untul la topit intr-o tigaie si adaugam compozitia.
  6. Prajim la foc domol.
  7. Sevim cu feliuţe de roşii și feliuțe de sunculiță.
  8. Toate le presarăm cu brînză şi verdeaţă si garnisim cu foi de salată verde.

Poftă bună!

 

121  1111omleta  omleta12

© 2016, Tina.

PAGE TOP