Paine prajita cu ou si cascaval

Painea prajita cu ou, cascaval si marar
Painea prajita cu ou, cascaval si marar

O reteta din bucataria frantuzeasca

Painea prajita cu ou, cascaval si marar este o reteta simpla pentru un mic dejun satios.

 

 

Paine prajita cu ou si cascaval
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Bucataria: Fraceza
Portii: 2
Ingrediente:
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 60 g cascaval ras
  • 5 crengute de marar
  • sare - dupa gust
  • piper negru macinat - dupa gust
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 150 g Pâine albă
Cum preparam:
  1. Taiem painea in felii triunghiulare.
  2. Intr-un castron batem oul peste care turnam laptele. Amestecam pana la omogenizare.
  3. Adauga cascavalul ras si amestecam bine.
  4. Spalam mararul, il usucam intr-un servet de hartie, il tocam marunt si il adaugam in amestecul de ou.
  5. Condimentam cu sare și piper negru.
  6. Intr-o tigaie, incalzim uleiul de floarea-soarelui. Fiecare felie de paine o trecem prin amestecul de ou si cascaval si o punem apoi la prajit in tigaie.
  7. Prajim la foc mediu pe ambele parti, pana cand prinde culoarea aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte.
  8. O servim paine prajita cu ou si cascaval calda cu rosii cherry.
Pofta buna!

 

Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar  Painea prajita cu ou, cascaval si marar

Savoare si bun gust – Paine prajita cu ou si cascaval

 

 

 

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP