Papanasi de cartofi cu ciuperci

papanasi-din-cartofi
papanasi-din-cartofi

O reteta din bucataria traditionala

O reteta ideala pentru pranz in familie. Asezonam cu smantan si marar proaspat tocat si aromele vor fi irezistibile.

 

Papanasi de cartofi cu ciuperci
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 300 g cartofi
  • 25 g făină
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • ulei
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
Cum preparam:
  1. Fierbem cartofii în coajă, îi decojim imediat și îi dăm prin răzătoarea mare.
  2. Adaugăm oul, făina, mărarul tocat, ceapa tocata fin, sare și piper. Amestecăm bine.
  3. Luăm din compozie cu o lingura și formăm papanași plați pe care îi prăjim în ulei bine încins pe mabele părți.
  4. Îi scoatem pe un șervețel care sa absoarbă surplusul de ulei.
  5. Spalăm ciupercile și le tăiem feliuțe.
  6. Într-o tigaie încingem untul și distuim ciupercuțele până scad.
  7. La final presarăm cu sare și piper.
  8. Punem papanașii pe platouri și ornăm cu ciuperci.
Poftă bună!

 

2  3  4  5papanasi din cartofi  78  papanasi

 

Savoare si bun gust – Papanasi de cartofi cu ciuperci

[wysija_form id=”2″]

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Carne de porc aromată, la tigaie

Durata: 30 minute Complexitate: Mediu Ţi-e poftă de un preparat consistent şi gustos? Friptura aceasta, gata în 30 de minute, va fi cu siguranţă vedeta...

Închide