Pasta de usturoi

Pasta de usturoi
Pasta de usturoi

Aceasta pasta este o necessitate pe care trebuie sa o avem la indemana.

 

Un mod simplu de a stoca usturoi. Aceasta pasta este usor de utilizat pentru diferite feluri de mancare.
O putem folosi pentru a adauga la supe si sosuri pentru marinate, sosuri pentru salate, pentru preparate din carne.
In timpul iernii, un bun medicament pentru prevenirea racelilor. Aceasta pasta este o necessitate pe care trebuie sa o avem la indemana.


Pasta de usturoi
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Ingrediente:
  • 230 grame Usturoi
  • 70 ml Ulei vegetal
Cum preparam:
  1. Curatam usturoiul dupa care il punem in bolul unui blender apoi turnam uleiul care poate fi de masline, porumb, dovleac sau floarea-soarelui si mixam pana obtinem o pasta fina omogena.
  2. Asezam preparatul intr-un borcan cu capac si il pastram in frigider.
Pofta buna!

 

Pasta de usturoi  Pasta de usturoi Pasta de usturoi  Pasta de usturoi

Savoare si bun gust – Pasta de usturoi

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Gulas unguresc de fasole, Bab gulyas
Ciorba de fasole cu rozmarin si afumatura

    Pentru familia mea ciorba sau supa este esentiala. Atat supa cat si ciorba face parte din traditia culinara romaneasca, sunt delicioase, sanatoase si...

Închide