Pasta de usturoi

Pasta de usturoi
Pasta de usturoi

Aceasta pasta este o necessitate pe care trebuie sa o avem la indemana.

 

Un mod simplu de a stoca usturoi. Aceasta pasta este usor de utilizat pentru diferite feluri de mancare.
O putem folosi pentru a adauga la supe si sosuri pentru marinate, sosuri pentru salate, pentru preparate din carne.
In timpul iernii, un bun medicament pentru prevenirea racelilor. Aceasta pasta este o necessitate pe care trebuie sa o avem la indemana.


Pasta de usturoi
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Ingrediente:
  • 230 grame Usturoi
  • 70 ml Ulei vegetal
Cum preparam:
  1. Curatam usturoiul dupa care il punem in bolul unui blender apoi turnam uleiul care poate fi de masline, porumb, dovleac sau floarea-soarelui si mixam pana obtinem o pasta fina omogena.
  2. Asezam preparatul intr-un borcan cu capac si il pastram in frigider.
Pofta buna!

 

Pasta de usturoi  Pasta de usturoi Pasta de usturoi  Pasta de usturoi

Savoare si bun gust – Pasta de usturoi

© 2016, Tina.

PAGE TOP