Pateu din macrou, branza de vaci si nuci

Pate din macrou

 

 

Pate din macrou

Un aperitiv delicios, usor de facut

Un aperitiv  gustos si ușor de facut, o rețeta pe care o recomand.


Pateu din macrou, branza de vaci şi nuci
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 1 macrou afumat,
  • 250 g brânza de vaci,
  • 3 linguri unt,
  • 1 păhar lapte,
  • 3 linguri miez de nucă pisat,
  • 8-10 măsline,
  • lămîie,
  • piper negru măcinat.
Cum preparam:
  1. Tăiem macroul file, il înmuiem în lapte (ca să fie mai fin) timp de 1-2 ore, apoi il mixam în blender sau il dăm prin maşina de tocat împreuna cu branza şi nucile. Macroul poate fi inlocuit și cu un alt tip de pește.
  2. Adăugam untul moale, piperul și mixam bine. Putem servi pateul pe un cruton de pâine.

Poftă bună

© 2016, Tina.

PAGE TOP