Piept de pui unguresc

Piept de pui unguresc

Piept de pui unguresc


Piept de pui unguresc
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 4 felii file de pui (aprox. 150 g fiecare)
  • 150 g ciuperci
  • 4 felii subtiri de sunca
  • 2 rosii
  • 4 felii subtiri de cascaval
  • 2 linguri mustar
  • Sare, piper sau alte condimente dupa gust, eu pun si curry
Cum preparam:
  1. Feliile de carne le batem putin si apoi le ungem cu mustarul amestecat cu condimente.
  2. Captusim o tava cu folie de aluminiu si asezam urmatoarele straturi: fileurile de pui, apoi ciupercile curatate si taiate subtire, sunca, rosiile taiate rondele si in cele din urma cascavalul.
  3. Introducem tava in cuptor incalzit, la foc potrivit (165-180 °C), timp de 20 minute.
  4. Servim cu o garnitura de orez sau pireu de cartofi.

Pofta buna!

pui

 

Savoare si bun gust – Piept de pui unguresc

© 2016, Tina.

PAGE TOP