Piept de pui unguresc

Piept de pui unguresc

Piept de pui unguresc


Piept de pui unguresc
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 4 felii file de pui (aprox. 150 g fiecare)
  • 150 g ciuperci
  • 4 felii subtiri de sunca
  • 2 rosii
  • 4 felii subtiri de cascaval
  • 2 linguri mustar
  • Sare, piper sau alte condimente dupa gust, eu pun si curry
Cum preparam:
  1. Feliile de carne le batem putin si apoi le ungem cu mustarul amestecat cu condimente.
  2. Captusim o tava cu folie de aluminiu si asezam urmatoarele straturi: fileurile de pui, apoi ciupercile curatate si taiate subtire, sunca, rosiile taiate rondele si in cele din urma cascavalul.
  3. Introducem tava in cuptor incalzit, la foc potrivit (165-180 °C), timp de 20 minute.
  4. Servim cu o garnitura de orez sau pireu de cartofi.

Pofta buna!

pui

 

Savoare si bun gust – Piept de pui unguresc

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Chiftelute din varza si cartofi
Chiftele din varza si cartofi (preparat de post)

Un aperitiv gustos si usor de facut, cu ingrediente putine si ieftine la indemana oricui. Putem servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal....

Închide