Pilaf cu ciuperci

Pilaf cu ciuperci

 

Pilaf cu ciuperci

Reteta din bucataria romaneasca

Orezul, un aliment de bază pentru aproape jumătate din populaţia globului, furnizează energie organismului, stimulează activitatea cerebrală şi creşte speranţa de viaţă. Este o excelentă sursă de energie, nu conţine cholesterol, menţine presiunea sângelui stabile, poate să prevină apariţia cancerului, ajută la îngrijirea pielii.

 

Pilaf cu ciuperci
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 200 g orez
  • 400 g ciuperci
  • 600 ml supă de legume
  • 50 ml suc de roșii
  • o ceapa mica
  • ulei, sare
Cum preparam:
  1. Spalăm ciupercile le tăiem in sferturi, tocam marunt si ceapa si le prăjm în 5 linguri de ulei, până scad.
  2. Adaugăm orezul, amestecăm bine și turnăm peste supa de legume.
  3. Punem sare după gust și fierbem pe foc moderat până se umflă orezul. Adaugăm sucul de roșii, si mai fierbem câteva clocote, dupa care oprim focul.
  4. Putem servi alaturi de o fripturica..... daca nu cumva postim

 

unnamed (5)unnamed (6) unnamed (8)unnamed (13)
Pofta buna!

 

 

Savoare si bun gust – Pilaf cu ciuperci

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Smoothie de menta cu seminte de chimen

  In diaree, se recomanda consumul de preparate sarace in fibre, care nu irita mucoasa stomacala si se afla intr-o stare foarte proaspata. Menta este...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.