Piure de cartofi de la 6 luni

piure de cartofi

 

Piure de cartofi de la 6 luni

Piure de cartofi de la 6 luni


Piure de cartofi de la 6 luni
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 1
Ingrediente:
  • 1 cartof mijlociu, cojit si taiat cubulete,
  • 100 ml. apa, lapte de la san sau fomula de lapte
Cum preparam:
  1. Punem apa la fiert intr-o craticioara.
  2. Adaugam cubuletele de cartofi si acoperim bine cu un capac etans.
  3. Lasam sa fiarba timp de 10 minute, ca sa se inmoaie cartofii. Verificam daca a scazut apa si mai adaugam, daca este necesar, apa fiarta.
  4. Mixam cartoful impreuna cu apa in care a fiert. Scoatem cantitatea de piure pe care vrem sa o servim. Subtiem piureul cu lapte de la san sau cu o formula de lapte.

 

 

eeee

Pofta buna bebe mic!

 

 

 

 

 

© 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Sos Bearnaise
Sos Bearnaise

Sosul bearnaise (franceză: sauce béarnaise)este un sos din bucataria franceza, dens, cremos, fin si extrem de aromat,  inventat de bucătarul șef francez Collinet și servit prima...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.